Tänään leivottiin lasten kanssa käärmekakkua, jota esikko on toivonut jo pitkään. Paistettiin rengasvuoassa Marianne-kuivakakku, halkaistiin se kahtia ja hieman muotoiltiin etu- ja takapäätä. Päälle levitettiin suklainen kuorrute ja koristeltiin nameilla. Ella vain toivoi, että seuraavalla kerralla tehdään eri värinen, näytti kuulemma hieman pökäleeltä :)

Marianne-kakku

200g margariinia

2½dl sokeria

3 kananmunaa

1prk kermaviiliä

1tl leivinjauhetta

2tl vaniljasokeria

4dl vehnäjauhoja

2rkl kaakaota

1½dl marianne crushia

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Lisää kermaviili. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää joukkoon. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan, paista 175 asteessa n. 50 min.

Kuorrutteessa 2dl vatkattua vispikermaa ja 100g sulatettua taloussuklaata