Tänään olen leiponut, onnistunut tuhoamaan muutaman kakun ja sotkemaan keittiön aika hurjaan kuntoon.. :)

Huomenna meidän keskimmäinen murunen täyttää 3 vuotta, joten tänään leivoin vielä viimeisiä herkkuja juhliin. Noh, jokin mätti tänään, eikä mikään onnistunut niin kuin piti. Jouduin juoksemaan kaupassa monta kertaa hakemassa lisää aineksia uusiin kakkuihin, koska niin moni meni pieleen. Nyt jo naurattaa, mutta päivällä meinasi itku tulla leipoessa.. :)

Leivoin kaksi vuokaa kinkkupiirakkaa riisipohjalla, ne onnistuivat ihan hyvin. Vanilja-kinuski-hyydykekakku ei jostain syysta hyytynyt ollenkaan, tai se kerros, jossa oli kinuskia ei hyytynyt vaan levisi jostain vuoan kolosesta jääkaappiin..

Leivoin sitten tilalle Minttukrokanttikakun, jota olen usein tehnyt joten tiesin sen onnistuvan. Ja varmasti olisi onnistunut, ellen olisi tipauttanut sitä lattialle :( Olihan siivoaminen, sitä täytettä lensi joka ilmansuuntaan.

Kolmanneksi tein sitten Kuningatar-hyydykekakun ja se ainakin näyttäisi olevan ihan ok, kun kävin jääkaappiin äsken kurkistelemassa :)

Myös täytekakun tein koristeita vaille valmiiksi ja Ella tahtoi tehdä myös oman. Ja todella suloisen kakun hän tekikin, oli selvästi katsonut mallia, kun osasi kostuttaa pohjat, ja hillot ja kermat niin nätisti väliin levitteli. Pursottaessa minun piti hieman toisella kädellä ohjata, kun ei muuten meinannut onnistua.

Nyt on aika väsynyt olo, toivottavasti ei toista kertaa satu noin epäonnista leivontapäivää :)

Vanilja-kinuskikakku ja Minttukrokanttikakku:

Ellan kakku:

Kakku ilman koristeita:

Osa koristeista, en kyllä vielä tiedä mihin laitan nämä :D