Tässä vielä ohje mehevään voileipäkakkuun

 

2-3 pussia paahtoleipäviipaleita (tummia ja vaaleita)

Täyte1:

 

 400g palvikinkkua

200g ruohosipulituorejuustoa

200g kermaviiliä

½ tuubia majoneesia

1 punainen paprika

100g juustoraastetta

 

Täyte2:

5 keitettyä kananmunaa

300g raejuustoa

100g Oivariinia

Leipien kostutukseen maitoa

 

Vuoraa kelmulla halk. 26cm irtopohjavuoka. Leikkaa paahtoleivänpaloista kuoret pois ja asettele pohjalle tasaiseksi levyksi, pienet raot eivät haittaa. Kostuta leipäkerros aina reippaasti maidolla. Kokoa kakku tässä järjestyksessä:

Tumma leipäkerros - puolet täytteestä 1 – vaalea leipäkerros – täyte 2 – vaalea leipäkerros – loput täytteestä 1 – tumma leipäkerros

Peitä kakun päällyskin kelmulla ja laita jääkaappiin yöksi muhimaan. Kumoa kakku seuraavana päivänä ja päällystä tuorejuustolla (400g), koristele salaatilla, kurkulla, paprikalla, kirsikkatomaateilla jne.