Tänään kävin jo tavaksi tulleella kello kolmen vaunulenkillä, vauva nukahtaa siinä niin mukavasti ja sikeästi vaunuihin ja jatkaa uniaan vielä kotona muutaman tunnin :)

Lenkistä tuli (taas) lankalenkki, eli kävin kotiin päin tullessani paikallisessa kaupassa, josta niitä Novitan lankoja on yleensä saanut. Vähän aikaa sitten kirjoitinkin vähän huolestuneena, kun siellä olivat hyllyt tyhjentyneet.. Mutta ei hätiä mitiä, sillä hyllyjä oli tyhjennelty vain uutuuksia varten!! Mukaan tarttuikin Nalle Kukkaketo -langan uutuusväri Päivänkakkara ja muutama muukin kerä Nallea :) Kunhan nyt saan Martti-lapaset valmiiksi, niin pääsee uudet langat puikoille. Lahjahuivista en ehtinyt kuvaa ottaa, kun se jo käytiin hakemassa heti valmistuttuaan, mutta meinasin tuossa vähän myöhemmin virkata toisen samanlaisen, otan siitä sitten kuvan.

Kävin myös Ahdin kanssa pienellä kävelyllä, pieni mies täyttää ensi viikolla 3 vuotta, joten vauhti oli aika hitaanpuoleinen :) Mutta siinä samalla käytiin kovasti liikennemerkkejä ja -sääntöjä läpi, ja mietittiin muutenkin sitä miten liikenteessä käyttäydytään. Normaalisti erittäin vauhdikas ja hieman jopa ylivirkeä poika käyttäytyi todella mallikkaasti, koko kävelyn ajan piti vaunuista tai kädestä kiinni, ei hötkyillyt tai juoksennellut, joten äiti oli hyvin ylpeä nassukasta! Ja tämä oli ensimmäinen pidempi matka ihan vain kävellen Ahdin kanssa, ennen on aina ollut mukana joko rattaat tai pulkka :)

Tässä vielä lankalenkin saalis: