Tänään sain vihdoinkin valmiiksi mieheni toivomat peruslapaset, lankana Novitan 7 veljestä Sinisorsa, puikot 3½ ja ohje omasta vihkostani. Olen tässä vuosien saatossa kirjoittanut kaikki ohjeet muistiin, sillä en yleensä koskaan tee suoraan jonkun mallin mukaan, ja olisi sitten seuraavalla kerralla mahdoton muistaa, miten olen alkuperäistä mallia muokannut. Joten ohjeet löytyvät vihkoistani, ja ne on mitoitettu omaan neulontakäsialaan sopiviksi :)

Huomenna puikoille pääsee sitten samaan lankaperheeseen kuuluva Punatulkku-lanka, josta ryhdyn neulomaan sukkia Ellalle. Lanka on hänen itse valitsemansa :)

Eilen alkoi myös Zumba joulutauon jälkeen, ja olipahan taas mukavaa hytkymistä! Myös lenkkeily on taas ollut mukavaa, kun kovat pakkaset ovat hetken ainakin pysyneet poissa. Tänään poikkesin lenkillä ollessani paikalliseen pikkukauppaan, joka on ainoa kauppa täällä, mistä voi ostaa lankoja. Yleensä kaupassa on ollut hyvät Novitan valikoimat, mutta viimeisen vuoden aikana lankojen määrä on pikkuhiljaa laskenut. Toivottavasti eivät lopeta lankojen myyntiä kokonaan, muuten langat pitäisi aina lähteä hakemaan lähimmästä kaupungista.. Nytkin hyllyt huusivat tyhjyyttä, mutta toivon mukaan niitä on tyhjennelty vain uutuuksia varten. :)